La Pineda, camping bungalow
parc de vacances mediterrani, PARK POOL SPA

Platges, cultura, oci, visites

- Platges de la Pineda i Cap Salou

Passeja per Tarragona i descobreix el Cap Salou, camí de ronda, cales, penyasegats. A Recepció estem a la teva disposicó per informar-te de diverses visites i excursions.

Passeja per Tarragona i descobreix el Cap Salou, camí de ronda, cales, penyasegats. A Recepció estem a la teva disposicó per informar-te de diverses visites i excursions.

La platja de la Pineda i les cales de cap Salou estan protegides dels vents del nord, són de sorra fina, aigües clares i poc profundes.
 
La platja de la Pineda té una longitud de 3.300 metres i ha estat guardonada amb la bandera blava.

Cala Crancs, cala Font, cala Penya Tallada i cala Llenguadets són petites cales envoltades de roques i pins, fet que les converteix en uns paratges encantadors.

Una de les principals característiques de la platja de la Pineda és el seu excepcional microclima. Durant l'estiu les temperatures mitjanes oscil·len entre els 21 ºC de mínima i els 29 ºC de màxima, amb una brisa suau i agradable que manté l'ambient fresc. 

Us recomanem que visiteu la "Punta del Cavall" de la zona de Cap Salou per admirar una vista magnífica sobre la costa i especialment la bellesa de la posta de sol.

Video de la Costa Daurada

Video de les platges de Cap Salou

Reserves online

 

Palmira

CAMPING LA PINEDA DE SALOU

Carretera de la Costa Tarragona a Salou, Km.5
43481 LA PINEDA - Tarragona
COSTA DAURADA - España

tel: (0034) 977 37 30 80
fax: (0034) 977 37 30 81
info@campinglapineda.com

Lat: 41:05:18N (41.0884)
Lon: 1:10:58E (1.1827)

Càmping La Pineda de Salou® , és des de 1970 un establiment turístic propietat de Gamite, S.A., inscrit en el Registre d' Empreses i Activitats Turístiques de la Generalitat de Catalunya, amb el núm KT-00085 i classificat com càmping públic de 2ª. categoria.