La Pineda, camping bungalow
parc de vacances mediterrani, PARK POOL SPA

Rutes en bici, a peu, cotxe.

VINE A CONEIXER TARRAGONA I EL MON CASTELLER, declarat Patrimoni de la Humanitat, en Bungalou.

VINE A CONEIXER TARRAGONA I EL MON CASTELLER, declarat Patrimoni de la Humanitat, en Bungalou.

Tarragona és una ciutat excepcional
Que té la muralla romana més antiga i extensa construīda fora d'Itālia, amb la plaįa pública (Fōrum Provincial) més gran de l'Imperi Romā, amb un aqüeducte de 217 metres de longitud, considerat un dels millors exemples existents d'aprovisionament d'aigua corrent, amb un amfiteatre al costat del mar i un impressionant circ de 290 metres de longitud, entre altres meravelles.
Que fer a Tarragona? gastronomia, activitats, cultura, oci, rutes

Relaxa't en el Wellness del Cāmping per només 8 € per persona en una sessiķ particular.

Relaxa't en el  Wellness del Cāmping per només 8 € per persona en una sessiķ particular.

El nou SPA CENTER del Cāmping disposa del serveis i activitats següents: Vestuaris, dutxes, piscina exterior climatitzada amb hidromassatge, hammam o bany turc, sauna, spa , font de gel, dutxa tonificant de sensacions, dutxa kneipp. dutxa cascada.

Vine a veure el Delfinari Aquopolis - Costa Daurada, a La Pineda els diumenges a les 12 hores.

Vine a veure el Delfinari Aquopolis - Costa Daurada, a La Pineda els diumenges a les 12 hores.

Podrās gaudir d'una exhibiciķ de Dofins i Lleons Marins. Aprendre la seva anatomia, com viuen, gaudir dels seus espectaculars salts, observar com es desenvolupen dintre de l'aigua grācies a la piscina de vidre del delfinario. El Delfinari compta amb 3 dofins i 4 lleons marins en les exhibicions i amb 6 lleons marins de la Patagonia en l'activitat educativa d'interacciķ.
Fes-te una foto amb un lleķ marí, solament aquí te la podrās realitzar, després de cada exhibiciķ de dofins. Descobreix l'espectacular delfinari Aquopolis - Costa Daurada, única instalˇlaciķ d'aquest tipus en tota la costa de Tarragona.


DEGUSTAR LA GASTRONOMIA DEL SERRALLO - Barri de pescadors de Tarragona

DEGUSTAR LA GASTRONOMIA DEL SERRALLO - Barri de pescadors de Tarragona

Tarragona ofereix una variada i típica cuina mediterrānia i marinera, basada en ingredients naturals, que complementen l'oli d'oliva i el vi. Val la pena destacar els rossejats, els suquets de peix, la dorada a la sal i la sarsuela de peix. La reina de les salses és el romesco, que combina a la perfecciķ amb tot tipus de peix.

De la cuina d'interior destaca la calįotada i el xatķ. El Serrallo és l'entranyable barri dels pescadors de Tarragona, sent la pesca una de les activitats més importants de la zona, tant pel nombre d'embarcacions com pel valor de les captures. Al barri mariner podrās veure els pescadors reparant les seves xarxes, netejant les seves embarcacions i tot tipus de barques tradicionals en les quals pengen curioses lāmpades emprades en la pesca nocturna.
A molts dels carrers del barri del Serrallo podrā trobar oferta gastronōmica i comercial: Sant Pere, Espinach, Callao, Gravina, Sant Joan, així com en el nou passeig marítim del carrer Trafalgar.

També pot realitzar una ruta gastronōmica, ja que la gran i diversa oferta culināria de peix i marisc que li ofereixen els diferents restaurants del Serrallo fan que sigui un punt de trobada per poder assaborir el millor romesco de la costa, arrossos de tots els tipus i marisc fresc "vivito y coleando "

Els millors Restaurants de romesco de peix a Tarragona segons el cocinerofiel

Palmira

CAMPING LA PINEDA DE SALOU

Carretera de la Costa Tarragona a Salou, Km.5
43481 LA PINEDA - Tarragona
COSTA DAURADA - España

tel: (0034) 977 37 30 80
fax: (0034) 977 37 30 81
info@campinglapineda.com

Lat: 41:05:18N (41.0884)
Lon: 1:10:58E (1.1827)

Cāmping La Pineda de SalouŽ , és des de 1970 un establiment turístic propietat de Gamite, S.A., inscrit en el Registre d' Empreses i Activitats Turístiques de la Generalitat de Catalunya, amb el núm KT-00085 i classificat com cāmping públic de 2Ē. categoria.